Cosmetice ayurvedice – Noua frontieră de creștere pentru afacerea frumuseții

  • Post author:
  • Post category:Business

Frumusețea și cosmeticele sunt la fel de vechi ca omenirea. Femeile au fost și sunt încă obsedate să arate frumos cu produsele cosmetice naturale. Ierburile indiene cosmetice terapeutice sunt foarte populare pe tot globul pentru a oferi și menține pielea și părul frumos prin utilizarea formulărilor de produse care folosesc numai ingrediente naturale. Cosmeticele pe bază de plante sunt un cadou neprețuit al naturii, cererea acesteia fiind în creștere considerabilă.

Treci verde!! Creșterea industriei cosmetice este determinată de produse care utilizează ingrediente naturale și pe bază de plante în prepararea sa. Un număr mare de oameni din întreaga lume apelează la produse cosmetice naturale și pe bază de plante pentru îngrijirea pielii și a părului. Se așteaptă ca industria de îngrijire a pielii să înregistreze o creștere de peste 35%, ceea ce o face industrie cu cea mai rapidă creștere din lume. India este locul de naștere al produselor de îngrijire a pielii și a părului pe bază de plante. Formulările naturale, pe bază de plante au atras multă atenție, deoarece nu există efecte secundare cunoscute ale utilizării acestor produse cosmetice naturale, cu excepția cazului în care cineva este alergic la acel ingredient în sine. Cosmeticele chimice s-au dovedit a fi cancerigene, ceea ce a descurajat majoritatea utilizatorilor și se observă o schimbare majoră către cosmeticele naturale, pe bază de plante.

Ce sunt cosmeticele naturale?

Pielea și părul sunt expuse în mod constant la poluanți care dăunează pielii și părului. Substanțele chimice, stilul de viață întâmplător, stresul, obiceiurile alimentare proaste afectează pielea și părul. Expunerea excesivă la soare face ca pielea să își piardă strălucirea și să se bronzeze sau să se pistruiască. Utilizarea produselor cosmetice chimice dăunează și mai mult pielii și poate provoca cancer în unele cazuri. Cea mai bună opțiune pentru piele și păr sănătos este utilizarea produselor cosmetice naturale.
Cosmeticele naturale sunt produse de frumusețe care sunt făcute din ingrediente naturale precum plante, fructe, mirodenii, ierburi și uleiuri naturale. Manualul antic de Ayurveda – știința vieții are toate rețetele pentru o piele sănătoasă, păr și un corp fără boli. Manualul de astăzi este studiat de un grup de oameni de știință care cercetează și dezvoltă continuu produse noi bazate pe aceste formulări pentru a se potrivi nevoilor femeii de astăzi. Fiecare produs cosmetic care este fabricat folosește material vegetal natural.

Stilul de viață și conștientizarea duc la creșterea afacerii spa

Sănătatea a devenit o prioritate de top pe tot globul. Un mod de viață sănătos, exerciții fizice regulate și îngrijirea pielii și părului în mod natural devine o normă. Cu un stil de viață agitat și stresant, cultura spa a ajuns din urmă. Spa-urile oferă vindecare naturală, holistică prin masaj terapeutic care utilizează toate ingredientele naturale și uleiurile aromatice. Acestea nu doar calmează corpul, ci și mintea. Scruburile naturale care folosesc diferite tipuri de nămol în funcție de tipul de piele sunt prescrise pentru curățarea și lustruirea pielii. Cu un venit disponibil mai mare, o vacanță balneară este considerată o vacanță bine meritată. Destinațiile spa se răspândesc pe tot globul și atrag clienții să vină și să se bucure de o vacanță care include o aventură în aer liber, o proprietate frumoasă care oferă un mediu senin, un pachet întreg de masaje corporale și instrumente de destresare la cele mai accesibile prețuri.

Utilizarea produselor cosmetice ayurvedice în viața de zi cu zi

Substanțele chimice dure utilizate în produse cosmetice afectează negativ pielea, părul și sănătatea generală a utilizatorului. Consumatorul este conștient de acest lucru și preferă să folosească produse cosmetice care sunt făcute din ingrediente naturale. Cererea de produse cosmetice naturale, pe bază de plante, a crescut de multe ori. Majoritatea producătorilor de cosmetice își schimbă linia de afaceri către cosmetice naturale, care includ o gamă de produse de îngrijire a pielii, cum ar fi creme de protecție solară, toner pentru piele, creme antirid, produse de curățare, exfoliante corporale, spălare pentru față, creme hidratante, balsamuri de buze, uleiuri de masaj, baie. și geluri de duș, pachete pentru acnee, creme pentru picioare, uleiuri de păr, balsamuri pentru masaj pentru păr și tot ce se poate gândi pentru a înfrumuseța pielea și părul. Toate aceste produse cosmetice care sunt cu adevărat pe bază de plante nu au niciun efect secundar cunoscut care le-a făcut foarte populare.

Producători de produse cosmetice ayurvedice

„Obțineți strălucirea în mod natural – folosiți cosmetice ayurvedice este mantra succesului. Nu este posibil ca fiecare producător să treacă la fabricarea unei game atât de largă de produse cosmetice naturale care să se potrivească diferitelor segmente de cumpărători. Cea mai bună opțiune disponibilă sunt producătorii de etichete private. Producătorii de frunte cu etichete private au o gamă largă de formulări de îngrijire a părului și a pielii care sunt dezvoltate de o echipă de experți la unitatea lor. Toată formula este testată și modificată conform materialului vegetal natural disponibil astăzi. Formulările sunt concepute pentru efectul optim al combinației de ingrediente utilizate. Puteți crește la fel de repede cu cât crește cererea pentru produse cosmetice naturale.